Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Easy Travel - Helpompi kotimatka

Easy Travel – helppoa matkustamista 

Tjäreborgin Easy Check-in palvelun avulla, sinun ei tarvitse jonottaa lentokentällä lähtöselvityksessä, vaan voit lähtöselvittää matkatavarasi lähtöpäivänä omassa tai lähellä olevassa hotellissa, ja näin voit lentokentällä suunnata suoraan turvatarkastukseen.
Saat myös ottaa mukaasi 10 kg enemmän matkavaraa veloituksetta, joten laukkuusi mahtuu varmasti tuliaisia niin ystäville, sukulaisille kuin lomanne ajan kukkianne kastelevalle naapurillenne. 

Me tarjoamme Easy Check-in mahdollisuuden Avra Imperial hotellissa Kolimbarissa ja Alexandra Beach hotellissa Agia Marinassa.
Kaikki asiakkaamme ovat tervetulleita tekemään Easy Check-in:n  Alexandra Beach hotellissa, kun taas Avra Imperial hotellin Easy Check-in -palvelu on vain hotellin asiakkaille. Palvelu on tarkoitettu asiakkaillemme, jotka matkustavat Sunclass Airlines siivin. Hinta palvelulle on 16€/henkilö ja tämä maksetaan oppaalle viimeistään 3 päivää ennen kotimatkaa (viimeistään maanantaina klo. 12:00 mennessä).

Jos varaatte Easy Check-in lähtöselvityksen ja olet varannut lentokenttäkuljetukset, tullaan teidät hakemaan sen hotellin ulkopuolelta, jossa teitte Easy Check In -lähtöselvityksen.

Lisätietoa ja varauksia varten – ota yhteyttä Tjäreborgin oppaaseen!